Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- unt, pentru uns
- 50 g parmezan, tăiat bucăți
Polenta
- 180 g mălai fin
- 700 g apă
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 20 g unt
Ratatouille
- 2 căței de usturoi
- 100 g ceapă, sferturi
- 25 g ulei de măsline
- 200 g ardei gras galben sau portocaliu, tăiat fâșii (5 mm)
- 200 g dovlecel, tăiat felii (3 mm)
- 250 g vinete, tăiate cuburi (1.5 cm)
- 300 g roșii, tăiate sferturi
- 1 priză zahăr
- 1 lingură ierburi de Provence, uscate
- 1 linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 250 g cremă de brânză
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1834 kJ / 438 kcal
- Protides
- 8.8 g
- Glucides
- 31.9 g
- Lipides
- 30.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Roșii umplute cu ton
35 min
Pilaf de grâu, cu pui și struguri
45 min
Galantină de pui cu sos de iaurt și mărar
3h 25min
Frittata din cartof dulce cu sos de coriandru și chilli
1h 35min
Escalop de cartofi
Pas d’évaluation
Turtițe din pui și orez, la cuptor
1u.
Clafoutis cu cireșe
50 min
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1h 25min
Salată de somon, quinoa, feta și legume
50 min
Supă toscană de fasole
50 min
Musaca de linte
2 godz. 20 min
Cartofi gratinați (Gratin dauphinois)
50 min