Appareils et accessoires
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
Prép. 20min
Total 3h 35min
8 portions
Ingrédients
Coconut crumb
-
plain flour60 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
ground cinnamon2 pinches
-
white sugar30 g
-
coconut flakes30 g
Chilli pineapple
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred1
-
white sugar250 g
-
fresh pineapple (1.5-2 kg, unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)1
-
water1000 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to serve1 sprig
-
rum (see Tips)100 g
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
gluten free cornflour2 tsp
-
ice cream to serve (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
28.4 mg
Protides
3.2 g
Calories
14259.3 kJ /
1188.2 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
56.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow cook (TM5) with blade cover
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted eggplant
1sa 35 dk
Lamb stew with couscous
2sa 10 dk
Creamy blue cheese with shell pasta
45 dk
Rava idli
2sa 40 dk
Mandarin crème brûlée
4sa 15 dk
Smoky chicken thighs
2sa 10 dk
Achcharu (pickle)
48sa 30 dk
Chocolate shake
4sa 20 dk
Rogani kumbh
45 dk
Mango lassi
5 dk
Prawn and mushroom crepes
50 dk
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1sa 45 dk