Versions compatibles
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1200 g water, plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g chicken wings, skin on
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 potato (approx. 100 g), cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp olive oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 150 g white rice (medium-grain)
- 1 egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1521.3 kJ / 363.6 kcal
- Protides
- 25.5 g
- Glucides
- 22.5 g
- Lipides
- 18.8 g
- Graisses saturées
- 5.6 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 243.9 mg
Recettes alternatives
Stuffed tomatoes
50min
White fish and lemon risotto
30min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Smoked salmon slice
2 Std. 40 Min
Mushroom risotto
30min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 45 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Tortellini soup
20 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10 min