Appareils et accessoires
Seafood con arroz
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
chorizo cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
brown onion cut into quarters120 g
-
garlic cloves2
-
saffron threads½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
water700 g
-
liquid fish stock (see Tips)200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Arborio rice300 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded300 g
-
olive oil2 tsp
-
peeled raw prawns deveined250 g
-
frozen peas200 g
-
lemon juice60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon cut into wedges, to serve1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1297.3 mg
Protides
40.5 g
Calories
2229.7 kJ /
530.9 kcal
Lipides
18.7 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
46.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Catch of the Day
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bolognese sauce
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Chilli con carne
45 min
Mashed potatoes
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Rice salad
1 godz.
Linguine with salmon and herbs
25 min
Risotto verde
45 min
Pasta with tuna
30 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Classic mushroom risotto
30 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min