Versions compatibles
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinated chicken
- 30 g honey
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- ½ - 1 tsp ground sweet paprika
- 1 garlic clove
- 1 lime, zest cut into pieces, no white pith (1 cm) and juice
- 4 skinless chicken supremes (approx. 800 g) (see Tips)
Mango chutney and steamed chicken supremes
- 10 - 15 g fresh coriander leaves or stalks or both
- 3 - 6 limes, zest cut into pieces, no white pith (1 cm) and juice
- 2 garlic cloves
- 100 g brown onions, cut into halves
- 75 g red capsicum, cut into pieces
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred
- 500 g ripe mango, flesh only, cut into small pieces (1-2 cm)
- 2 tsp salt
- 100 g sugar
- 250 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1346 kJ / 321 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 31 g
- Lipides
- 1 g
- Fibre
- 2.1 g
Recettes alternatives
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork with black bean sauce
30 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Layered chicken dinner
1h 45 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Beef ragu
1h 25min
Lamb and feta meatballs
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Beef "Burgundy"
40 min