Appareils et accessoires
Ratatouille with Pecorino
Prép. 20min
Total 1h 5min
6 portions
Ingrédients
-
Pecorino cheese cut into pieces3 oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
tomatoes on the vine quartered20 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
carrots in pieces (1 in.)8 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)8 oz
-
eggplants in pieces (1 in.)8 oz
-
zucchini in pieces (1 in.)8 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
621 mg
Protides
8 g
Calories
619 kJ /
148 kcal
Lipides
7 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Time
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Tomato Tart Tatin
1 Std. 10 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Eggplant and Almond Dip
20 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min