Green Lentil Risotto with Asparagus
TM6 TM5

Green Lentil Risotto with Asparagus

4.1 (23 évaluations )

Ingrédients

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • ½ oz unsalted butter
  • 7 oz dried green lentils, rinsed
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 18 oz vegetable stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • 8 oz asparagus, trimmed, cut into pieces (2 in.)
  • 2 oz mascarpone cheese
  • lemon peels, thin peel only, no white pith
  • fresh chives, to garnish
  • pumpkin seeds, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1038 kJ / 248 kcal
Protides
13 g
Glucides
28 g
Lipides
9 g
Graisses saturées
5 g
Fibre
5 g
Sodium
646 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives