Appareils et accessoires
Mushroom Stroganoff
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat leaf parsley leaves only½ oz
-
yellow onions quartered (approx. 1 lg. onion)8 oz
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
unsalted butter1 oz
-
corn starch2 tbsp
-
fresh mushrooms sliced (¼ in.)22 oz
-
tomato paste1 oz
-
white wine2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
sour cream2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
720 kJ /
172 kcal
Lipides
9 g
Fibre
3 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Midweek Meals
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1h
Greek Lentils and Rice
40min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Mushroom Risotto
30min
Vegan Cashew Sauté
35min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Risotto with Spinach and Peas
30min