Appareils et accessoires
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
Prép. 10min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
Almond-Orange Vinaigrette
-
orange juice4 oz
-
almond butter natural (no salt, no sugar)1 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
salt to taste½ tsp
Cabbage Salad
-
red cabbage cored, thinly sliced14 oz
-
rainbow carrots peeled, in pieces (1 in.)6 oz
-
fresh cilantro leaves only½ bunch
-
red beets peeled, quartered (approx. 1 md. beet)6 oz
-
slivered almonds to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4 g
Calories
431 kJ /
103 kcal
Lipides
4 g
Fibre
4 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fresh Start Detox
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Southwest Quinoa
40min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Hawaiian Coleslaw
15min
Beet Salad
15min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min