Versions compatibles
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Spice Rub
- 1 Tbsp juniper berries
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 Tbsp whole allspice berries
- ½ Tbsp coarse sea salt
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1000 - 1200 g beef topside
Roasting Meat and Purée
- 100 g sun-dried tomatoes, drained
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 300 g milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g unsalted butter, diced
Red Wine Sauce
- 100 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 200 g dry red wine
- 70 g water, plus 1 Tbsp
- 1 - 2 Tbsp redcurrant jelly, to taste
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp cornflour
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2266 kJ / 540 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 42 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 7.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1u. 10min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1hod. 25min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Sticky Apple Pork Ribs
2u. 30min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM6)
7 Std.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1u. 20min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min