Appareils et accessoires
Beetroot Gravadlax
Prép. 20min
Total 48h 20min
4 portions
Ingrédients
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
36.6 g
Calories
2464 kJ /
589 kcal
Lipides
30.9 g
Glucides
36.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SEAFOOD
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Fougasse
2h
Duck and Pork Terrine
52h
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Fresh Pasta Dough
1h
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Caesar Salad Dressing
5min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2h
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Pear Frangipane
1h 30min
Teriyaki Marinade
15min