Appareils et accessoires
Gougères
Prép. 15min
Total 55min
40 portions
Ingrédients
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)60 g
-
water190 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour125 g
-
cayenne pepper1 pinch
-
eggs4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.1 g
Calories
203.2 kJ /
48.4 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
0.1 g
Glucides
2.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pavlova
6 Std.
Seville Orange Curd
40 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Candied Citrus Peels
36 Std. 10 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Sweet Shortcrust Pastry
35 Min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 Std. 50 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Basil oil
10 Min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min
Sour cream pastry
25 Min
Meringues
5 Std.