Appareils et accessoires
Rogge flatbreads
Prép. 20min
Total 2h 10min
8 stuks
Ingrédients
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optionnel) volgens smaak½ - 1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9 g
Calories
1738 kJ /
415 kcal
Lipides
14 g
Fibre
4.8 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pitabrood
2 godz.
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Maanzaad-mayonaise
Brak ocen
Kruidenboter flatbreads
35 min
Pêche Melba
Brak ocen
Pistache en amandel filo spiraal
Brak ocen
Hummus van rode biet
10 min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Brak ocen
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min