Appareils et accessoires
Brioche
Prép. 20min
Total 5h
16 sneetjes
Ingrédients
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
5 g
Calories
836 kJ /
200 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Moelleux
Pas d’évaluation
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Lamsspiesjes
Pas d’évaluation
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Wit Brood
Pas d’évaluation
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Vijfzadenbrood
1h 50min
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Basisrecept Brood
3h
Melkbrood
2h 20min