Appareils et accessoires
Brioche
Prép. 20min
Total 5h
16 sneetjes
Ingrédients
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
5 g
Calories
836 kJ /
200 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Vegan feta in olie met kruiden
Pas d’évaluation
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Coconut Dream
10min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Amandelpasta
1h 10min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Roggebroodjes
12h