Appareils et accessoires
Tarte Tatin
Prép. 30min
Total 2h
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
boter om in te vetten
-
bloem150 g
-
koud water50 g
-
zout1 snuifje
Karamel
-
zachte bruine basterdsuiker150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water1030 g
-
citroensap1 theelepel
-
kookappels (bv. Golden, Reine des Reinettes, Braeburn of Boskoop)8 - 9
-
azijn1 eetlepel
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
11 mg
Protides
3 g
Calories
1522 kJ /
364 kcal
Lipides
18 g
Fibre
28 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min