Appareils et accessoires
Mushroom pâté
Prép. 5min
Total 1h 15min
1 Total recipe
Ingrédients
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves4
-
fresh mixed mushrooms cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco® sauce3 - 4 drops
-
walnuts toasted100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Protides
23.1 g
Calories
4056.5 kJ /
965.8 kcal
Lipides
90.9 g
Fibre
14.1 g
Glucides
7.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom Pâté
1h 30min
Mulled wine
15min
Hommus
15min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Vegan mayonnaise
15min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Broccoli soup with sage oil
30min
Rye loaf
40min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Beetroot hummus
10min
Traditional hommus
25h 5min