Appareils et accessoires
Berry and polenta porridge
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
water550 g
-
milk200 g
-
ground cinnamon¾ tsp
-
honey plus extra to drizzle60 g
-
polenta130 g
-
yoghurt of choice, plus extra to serve200 g
-
fresh mixed berries to serve200 g
-
almonds roughly chopped, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
63.1 mg
Protides
8.9 g
Calories
1493.9 kJ /
357.1 kcal
Lipides
9.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
61.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2h 20min
Barbecued Mexican street corn
Pas d’évaluation
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40min
Sweet potato pikelets
45min
Vegetarian nuggets
30min
Fluffy ricotta pancakes
35min
Better-for-you banana pancakes
30min