Appareils et accessoires
Quiche met Ricotta en Paprika
Prép. 45min
Total 2h
8 stuk
Ingrédients
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
13 g
Calories
1592 kJ /
380 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3.9 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Iedereen Quiche!
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Kimchi
Pas d’évaluation
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Blauwe bessen Jam
Pas d’évaluation
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Pas d’évaluation
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Pompoensoep met room
35min