Versions compatibles
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1985 kJ / 472 kcal
- Protides
- 22.4 g
- Glucides
- 46.5 g
- Lipides
- 20.2 g
- Fibre
- 6.1 g
Recettes alternatives
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Chicken and cashews
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Butter chicken
55min
Sweet and sour pork
40 Min
Roast beef and mushroom pizza
1 Std. 40 Min
Ginger chicken wings
40 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Beef buns
50 min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min