Versions compatibles
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1985 kJ / 472 kcal
- Protides
- 22.4 g
- Glucides
- 46.5 g
- Lipides
- 20.2 g
- Fibre
- 6.1 g
Recettes alternatives
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Chicken and cashews
55min
Pork with black bean sauce
30min
Sweet and sour pork
40min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Chicken and almond stir-fry
30min
Chicken and prawn noodles
30min
Thai red pork curry
35min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Vindaloo pork
5h 10min
Curry lamb cutlets
1h