Appareils et accessoires
Noodle soup
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
onions cut into halves40 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)100 g
-
250 g crushed tomatoes, cannedtomatoes cut into pieces250 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
2 stock cubes (each for 0.5 l), meat or vegetablestock paste, homemade meat or vegetable2 heaped tsp
-
ground cumin (optionnel) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
568 kJ /
136 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1.8 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Yellow rice with chicken
40 Min
Courgette and cod lasagne
1 Std.
Lemon cake
2 Std.
Baked spinach and eggs
40 Min
Tomato rice
30 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Apple crumble meringue slice
2 Std.
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 Min
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Cheesecake (unbaked)
5 Std. 30 Min