Appareils et accessoires
Roast Potatoes (Betty) Metric
Prép. 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
Roasted Potatoes
-
water625 g
-
Yukon gold potatoes (approx. 70-100 g ea.)1360 g
-
85 g vegetable oilextra virgin olive oil85 g
-
salt to taste1 tbsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed60 g
-
garlic clove1
-
parsley leaves, fresh15 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1362 mg
Protides
8 g
Calories
1544 kJ /
369 kcal
Lipides
17 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Caramel toffees
Pas d’évaluation
Ghostly Pizza
2h 10min
Texas White Bean Salad
15min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Slow Cooked Potatoes
45min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Polish egg salad with tartar sauce
10min
White Pesto Pasta (Metric)
40min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Peeler Mashed Potatoes
35min