Appareils et accessoires
Slow-cooked Chickpeas
Prép. 10min
Total 14h 40min
1 Total recipe
Ingrédients
-
dried chickpeas (see tip)250 g
-
water for soaking
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Protides
56 g
Calories
4474 kJ /
1067 kcal
Lipides
35 g
Fibre
39 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
121 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cook with Blade Cover
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Almond Milk
8 godz. 40 min
Cabbage Thoran
20 min
Millet
45 min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Slow-cooked Haricot Beans
14 godz. 40 min
Coconut Yogurt
11 godz. 30 min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Almond Milk
6 godz. 10 min
Steamed Tofu
30 min
Steamed Wholemeal Bread
2 godz.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min