Appareils et accessoires
Risotto bolognese
Prép. 10min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
rundergehakt200 g
-
olijfolie2 el
-
wortel in stukken (ong. 100 g)1
-
selderstengel in stukken (ong. 50 g)1
-
sjalot gehalveerd (ong. 30 g)1
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 el groentebouillongroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
boter15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
24 g
Calories
2241 kJ /
535 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3.1 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Snel op tafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Groentensaus voor pasta
40min
Griekse varkensstoofpot
45min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Miso carbonara udon noedels
25min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Worst met erwtenrisotto
30min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min