Appareils et accessoires
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme1 oz
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved32 oz
-
shallots quartered4 oz
-
8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)pancetta diced (approx. ¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
chestnuts, cooked, peeled7 oz
-
sweet Marsala wine2 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20 g
Calories
1674 kJ /
400 kcal
Lipides
21 g
Fibre
6 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Holiday Feast
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Mushroom Soup
25 dk
Creamy Tomato Soup
30 dk
Roasted Pork Loin (Betty)
1sa 35 dk
Green Bean Gremolata
25 dk
Lemon Caper Asparagus
25 dk
Shrimp Mousse
35 dk
Asian Cabbage Salad
50 dk
Hawaiian Coleslaw
15 dk
Mushroom Walnut Pâté
5 dk
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 dk
French Onion Soup
1sa 10 dk
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 dk