![Chicken with red peppers Chicken with red peppers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0E3112E7-2372-4C37-A452-161FC42CF18B/Derivates/6AC53941-5258-42A8-B3DB-7E6C1F552CE0.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 350 g red peppers, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sprig fresh basil
- 2 teaspoon fine salt
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 pinch red chilli (optionnel)
- 1 dried bay leaf
- 2 - 3 anchovy fillets, in oil or brine, well drained
- 700 g chicken legs, skinless, bone in (thighs and drumsticks separated)
- 100 g lager beer
-
50
g vegetable broth (optionnel)
ou 50 g water + tsp vegetable stock paste, homemade (optionnel) - 1 pinch ground white pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 996 kJ / 238 kcal
- Protides
- 22.7 g
- Glucides
- 4.2 g
- Lipides
- 14.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 Min
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min