Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 350 g red peppers, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sprig fresh basil
- 2 teaspoon fine salt
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 pinch red chilli (optionnel)
- 1 dried bay leaf
- 2 - 3 anchovy fillets, in oil or brine, well drained
- 700 g chicken legs, skinless, bone in (thighs and drumsticks separated)
- 100 g lager beer
-
50
g vegetable broth (optionnel)
ou 50 g water + tsp vegetable stock paste, homemade (optionnel) - 1 pinch ground white pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 996 kJ / 238 kcal
- Protides
- 22.7 g
- Glucides
- 4.2 g
- Lipides
- 14.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 Std. 25 Min
Chicken and warm potato salad
55min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Pasta salad with salmon and vegetables
45min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1h 35min
Chicken with bulgur and vegetables
3 godz. 5 min
Peas with ham
30min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min
Goulash soup
2 godz. 35 min