Appareils et accessoires
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Prép. 45min
Total 1h 5min
4 porties
Ingrédients
-
400 g forelfilet, met vel, (4 filets, 1 cm dik)snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)400 g
-
2 ansjovisfilets, in olie, uitgelektvissaus (20 g)1 ½ el
-
20 g extra vergine olijfoliegeroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes7 - 8 takjes
-
sinaasappel, liefst biologisch zeste en sap1
-
water500 g
-
600 - 700 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelektzoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)600 - 700 g
-
zout2 tl
-
gemengde groenten in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)400 g
-
boter40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
26 g
Calories
1461 kJ /
350 kcal
Lipides
12 g
Fibre
7.6 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Slasapje
Pas d’évaluation
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Tunesische Chorba
45min
Stoofpot van linzen
2h 35min