Appareils et accessoires
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
Prép. 25min
Total 2h 20min
30 pieces
Ingrédients
-
parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)400 g
-
unsalted butter diced, plus extra for frying50 g
-
olive oil for frying
-
egg whites from large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
crème fraîche30 g
-
milk30 g
-
rice flour2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
walnut halves80 g
-
honey1 ½ Tbsp
-
Stilton crumbled100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
2 g
Calories
395 kJ /
95 kcal
Lipides
7.9 g
Glucides
3.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas Day
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 Min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 Std.
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 Std. 45 Min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3 Std. 5 Min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 Min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Fennel Risotto
35 Min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Salsa Verde
10 Min