![Full menu: lentils, pork tenderloin and salad Full menu: lentils, pork tenderloin and salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B59F003E-4A7E-423D-91C4-0C791F2BBD15/Derivates/42804765-2B9D-4614-BE9C-3D2FF2C366AE.jpg)
Versions compatibles
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
300
g dried lentils, (weighed before soaking)
ou 2 cans lentils cooked, (800 g), washed and drained - 150 g onion, cut into quarters
- 100 g peppers, (red or green), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 60 g carrots, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil, (plus a little extra to season)
- 750 g vegetable mixture, frozen
- 3 eggs, (whole, wrapped in cling film)
- 2 pork tenderloins (350-400 g per steak)
-
2
tsp beef extract
ou 1 tsp soy sauce - 2 pinches black pepper, freshly ground
- 1 ½ tsp sweet paprika powder
- 1 tsp mixed dried herbs, (oregano, thyme, rosemary, etc.)
- ½ tsp liquid caramel
- 10 g lemon juice
- 80 g chorizo, cut in slices
-
100
g Serrano ham, cut in cubes
ou 100 g bacon cubes - 1 bay leaf, dried
- 1 tsp salt
- 700 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2282 kJ / 546 kcal
- Protides
- 40.3 g
- Glucides
- 44.35 g
- Lipides
- 22.85 g
- Fibre
- 10.3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken and warm potato salad
55 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 分钟
Oven Mushroom and Beef Burger
Pas d’évaluation
Orange coloured eggs
Pas d’évaluation
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 分钟
Red lentil soup with cumin
55 Min
Steamed potato frittata
1h 15min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 分钟
Yucatan Style Sopa de Lima
40 分钟
Fish and Zucchini
35min
Sautéing Chicken Cubes
15 分钟