Appareils et accessoires
Tabouleh with quinoa and tuna
Prép. 15min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
fine salt plus 1 pinch extra to taste½ tsp
-
quinoa grains75 g
-
lemon preferably organic (grated zest and juice only)½
-
garlic clove (optionnel)½
-
spring onions (optionnel) cut into pieces20 g
-
3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and driedfresh coriander leaves washed and dried3 - 4 sprigs
-
fresh mint leaves washed and dried2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomatoes cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
chili powder to taste1 - 2 pinches
-
cucumber cut into pieces100 g
-
canned tuna, in brine or water drained well100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
18 g
Calories
1402 kJ /
335 kcal
Lipides
18 g
Fibre
5 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Power Food
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Crêpes with herbs
1 godz.
Steamed potato frittata
1 godz. 15 min
Garlic chickpea breads (Panisses)
30 min
Lamb stew
Brak ocen
Energy smoothie
10 min
Baked spinach and eggs
40 min
Apple and pear detox juice
10 min
Ratatouille
40 min