Cream of chard soup

Cream of chard soup

4.2 6 évaluations
Préparer. 10min
Total 35min
4 portion

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • white Swiss chard cut into pieces (2-3 cm)
    350 g
  • potatoes peeled and cut into small pieces(1 cm)
    200 g
  • onions cut into halves
    40 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tbsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • water
    600 g
  • milk
    50 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 419 kcal / 1753 kJ
Protides 15.4 g
Lipides 7.1 g
Glucides 78.4 g
Fibre 5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...