
Appareils et accessoires
Smooth fennel and carrot soup
Préparer. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fennel cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm)250 g
-
leek cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
-
water500 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt1 pinch
Infos nut. par 1 portion
Calories
170 kcal /
711 kJ
Protides
6.1 g
Lipides
13.6 g
Glucides
6.1 g
Fibre
4.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Sensational Soups
10 Recettes
Suisse
Suisse