Versions compatibles
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
80
g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
ou 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
ou 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protides
- 12.7 g
- Glucides
- 65.6 g
- Lipides
- 9.2 g
- Fibre
- 3.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Stuffed vegetables
1h 20min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Monkfish and prawn soup
1h
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 Std. 35 Min