Appareils et accessoires
Chickpea stew with vegetables and chorizo
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
leek sliced (only the white part)1
-
carrots coarsely sliced150 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chorizo sliced150 g
-
750 g water, with 2 stock cubesbroth750 g
-
potatoes cut into small cubes200 g
-
bay leaf, dried1
-
chickpeas, cooked canned, washed and drained800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12.6 g
Calories
1212 kJ /
290 kcal
Lipides
18.1 g
Fibre
8.3 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy courgette soup
25 min
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25 min
Paella with kidney beans
55 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Minestrone
45 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Courgette side dish
30 min
Lentil and spinach soup
50 min
Cheesy Veggie Squares
40 min
Tomato Rice
30 min