Appareils et accessoires
Blackberry vinegar chocolate truffles
Prép. 30min
Total 17h
35 portions
Ingrédients
Blackberry vinegar
-
apple cider vinegar150 g
-
fresh blackberries150 g
-
caster sugar50 g
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
desiccated coconut30 g
-
cocoa nibs20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
11.4 mg
Protides
0.8 g
Calories
341.8 kJ /
81.4 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
6.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate mint thins
2h 30min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Warm caramel spice martini
1h 15min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Lemon curd easter biscuits
1h 30min
Cocoa mocha almonds
50min
Hazelnut quince friands
2h 25min
Almond milk jellies with fruit coulis
4h 55min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Basil oil
10min
Apple and ginger paste
6h 15min