Appareils et accessoires
Blackberry vinegar chocolate truffles
Prép. 30min
Total 17h
35 portions
Ingrédients
Blackberry vinegar
-
apple cider vinegar150 g
-
fresh blackberries150 g
-
caster sugar50 g
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
desiccated coconut30 g
-
cocoa nibs20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
11.4 mg
Protides
0.8 g
Calories
341.8 kJ /
81.4 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
6.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Apple and ginger paste
6h 15min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Frozen pineapple cream
10min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Brandy cream
15min
Spiced nut clusters
35min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min