
Appareils et accessoires
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
Préparer. 1h 15min
Total 1h 15min
24 pieces
Ingrédients
Goat's cheese mousse
-
fresh goat's cheese softened350 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste
Parmesan baskets
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)280 g
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
Granny Smith apple cut into matchsticks (see Tips)½
-
raw beetroot cut into small cubes (5 mm)½
-
walnuts cut into pieces40 g
-
micro herbs for garnishing (optional)
Infos nut. par 1 piece
Calories
124 kcal /
520.7 kJ
Protides
7.6 g
Lipides
9.9 g
Glucides
0.9 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
5.8 g
Sodium
264.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande