Versions compatibles
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Goat's cheese mousse
- 350 g fresh goat's cheese, softened
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Parmesan baskets
- 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
- ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
- 40 g walnuts, cut into pieces
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Protides
- 7.6 g
- Glucides
- 0.9 g
- Lipides
- 9.9 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 264.9 mg
Recettes alternatives
Cranberry and rosemary chutney
40 dk
Traditional cocktail sauce
5 dk
Apple, leek and sage sauce
15 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Mixed tomato and labne salad
24h 20 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1sa
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 dk
Gougère puffs with salmon mousse
25hod. 35min
Citrus seafood salad
1sa
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Tomatoes with wasabi dressing
10 dk
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min