Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
TM31 TM5 TM6

Passionfruit bavarois (Jude Blereau)

4.5 (15 évaluations )

Ingrédients

Pastry

  • 70 g rolled oats
  • 20 g desiccated coconut
  • 30 g macadamia nuts
  • 30 g almond oil
  • 40 g pure maple syrup

Bavarois

  • 200 g fresh passionfruit pulp, strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)
  • 1 ½ tsp agar agar powder
  • 80 g blanched almonds
  • 430 g water
  • 60 g cornflour
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 50 g pure maple syrup
  • 70 g raw sugar
  • 140 g coconut milk

Passionfruit jelly

  • 30 g water
  • ¼ tsp agar agar powder
  • 1 tbsp raw sugar
  • 140 g fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1691 kJ / 402 kcal
Protides
6.552 g
Glucides
39.472 g
Lipides
23.168 g
Fibre
7.848 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives