Beef tapenade crostini
TM5 TM31 TM6

Beef tapenade crostini

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

Tapenade

  • 1 garlic clove
  • 1 tbsp pickled capers, rinsed
  • 100 g pitted Kalamata olives
  • 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
  • 20 g olive oil
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Beef tapenade

  • 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 500 g water

Assembly

  • 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
  • olive oil, for brushing
  • 50 g sour cream
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
  • micro herbs, for garnishing

Infos nut.
par 1 piece
Calories
397 kJ / 94.5 kcal
Protides
5.8 g
Glucides
7.3 g
Lipides
4.5 g
Graisses saturées
1.3 g
Fibre
1 g
Sodium
227.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives