
Appareils et accessoires
Beef tapenade crostini
Préparer. 20min
Total 1h 40min
20 pieces
Ingrédients
Tapenade
-
garlic clove1
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted Kalamata olives100 g
-
green chilli deseeded and cut into halves (optional)1
-
olive oil20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Beef tapenade
-
beef fillet sinew trimmed300 - 350 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
garlic clove1
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water500 g
Assembly
-
baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)1
-
olive oil for brushing
-
sour cream50 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
Roma tomatoes cut in halves lengthways, then cut into thin slices2
-
micro herbs for garnishing
Infos nut. par 1 piece
Calories
94.5 kcal /
397 kJ
Protides
5.8 g
Lipides
4.5 g
Glucides
7.3 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1.3 g
Sodium
227.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

High Tea
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande