Versions compatibles
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Protides
- 9.7 g
- Glucides
- 17.9 g
- Lipides
- 10.9 g
- Graisses saturées
- 6 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 488.2 mg
Recettes alternatives
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15 min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Mediterranean capsicums
2h
Mushroom stroganoff
20 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Broccoli soup with sage oil
30min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1h 30min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Spinach and artichoke penne
1h 5min