Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1600 g water
- 1 kombu strip (7-10 cm) (optional)
- 5 dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), cut into slices
- 3 cm fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 1 garlic clove, cut into halves
- 2 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 100 g carrot, peeled and cut into matchsticks or 'spaghetti' (see Tips)
- 150 g daikon, peeled and cut into matchsticks or 'spaghetti' (see Tips)
- 200 g firm tofu, cut into cubes (2 cm) (see Tips)
- 200 g Asian greens of choice, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 2 tbsp miso paste
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 1 tsp salt, to taste
- 2 tbsp sesame seeds, for garnishing
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 622.3 kJ / 148 kcal
- Protides
- 8.5 g
- Glucides
- 7 g
- Lipides
- 8.5 g
- Graisses saturées
- 1.1 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodium
- 1484.3 mg
Recettes alternatives
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 Std. 10 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Grilled eggplant dip
2h
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 Std. 35 Min
Soy bread with seeds
3h 50min
Chickpea sundal
6h 45min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Yasai miso ramen
35 Min
Banana tofu ice cream
10 Min
Ala hodi (Potato curry)
40 Min