Appareils et accessoires
Miso fish with Asian greens
Prép. 15min
Total 24h 45min
4 portions
Ingrédients
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1878.6 mg
Protides
41.1 g
Calories
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Lipides
15 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
26.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Fish with ginger lime sauce
35min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Turmeric fish
30min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Open fish burgers
1h
Miso salmon broth
40min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min