Appareils et accessoires
Miso fish with Asian greens
Prép. 15min
Total 24h 45min
4 portions
Ingrédients
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1878.6 mg
Protides
41.1 g
Calories
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Lipides
15 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
26.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Miso salmon broth
40 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min