Appareils et accessoires
Crab Cakes
Prép. 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingrédients
-
bread in pieces (¾ in.) (see Variation)5 ½ oz
-
4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)shallots peeled and halved1 oz
-
fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)5 sprigs
-
celery stalk sliced (¼ in.)1 oz
-
red bell pepper in pieces (¼ in.)2 oz
-
mayonnaise2 tbsp
-
jumbo eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning®1 tsp
-
salt¼ tsp
-
freshly ground pepper to taste1 pinch
-
jumbo lump crab meat16 - 18 oz
-
oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
22 g
Calories
701 kJ /
238 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
New York Road Trip
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Taste of Home
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Basil Pesto
10min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Boston Clam Chowder
55min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
New England Clam Chowder
45min
Texas Chili
1h 10min
Eggcellent Caesar Dressing
10min