Appareils et accessoires
Pork pies
Prép. 45min
Total 2h 20min
12 portions
Ingrédients
Pastry
-
oil for greasing
-
water250 g
-
lard150 g
-
plain flour600 g
-
salt1 tsp
Filling
-
water500 g
-
eggs3
-
brown onion cut into halves80 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces100 g
-
lard20 g
-
pork mince300 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)20 g
-
blue cheese (optionnel) sliced70 g
-
English mustard to serve
-
cornichons to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
703.4 mg
Protides
16.8 g
Calories
1884.8 kJ /
448.8 kcal
Lipides
23.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
42.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Street Food
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
British spice rub
5min
Apple, leek and sage sauce
15min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Chicken and port pâté
1h 30min
Hot cross buns
1h 40min
Butter chicken
55min
Aussie meat pies
2h
Steak and Kidney Pudding
5h
Rosemary meat pies
3h 30min
Vindaloo pork
5h 10min
Lemon Delicious
50min
Cornish Pasty
1h 30min