Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème au citron vert
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron vert non traité
- 300 g de fromage frais, type Philadelphia
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de fraises, émincées en fines tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1370 kJ / 328 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Carbohydrates
- 23.7 g
- Fat
- 21.6 g
In Collections
Alternative recipes
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12h 30min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2hod. 45min
Gâteau de Pâques
13 Std.
Couronne de choux aux fraises
2 Std. 30 Min
Fraisier
12 Std. 45 Min
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45min
Mille-feuille pomme-safran
3 Std. 15 Min
Choux poire-caramel au beurre salé
4 Std. 35 Min
Verrines aux fraises de saison
1 Std. 30 Min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Crème brûlée
2 Std. 40 Min