Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de biscuits speculoos
- 70 g de beurre demi-sel
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de fraises, réserver 10 fraises pour la décoration
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 4 blancs d'œufs
- 250 de sucre en poudre
- 30 g d'amandes effilées
- 10 fraises, coupées en deux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2137.3 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 81.5 g
- Fat
- 18.7 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Mille-feuille à l'abricot
45min
Mini-saint-honoré
2 Std.
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4 Std.
Jalousie aux pommes
1h 25 min
Entremets cassis et crémeux citron
5 godz.
Tartelette aux fruits rouges
1h
Bavarois poire-chocolat
14 godz. 30 min
Entremets aux fraises de Plougastel
5 godz.
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Fraisier
12h 45 min