Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de biscuits speculoos
- 70 g de beurre demi-sel
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de fraises, réserver 10 fraises pour la décoration
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 4 blancs d'œufs
- 250 de sucre en poudre
- 30 g d'amandes effilées
- 10 fraises, coupées en deux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2137.3 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 81.5 g
- Fat
- 18.7 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Tarte tropézienne
3 Std.
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19 Std.
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min
Saint-honoré au citron
2 godz. 25 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Entremets aux 2 chocolats
2 godz. 15 min
Choux vanillés
1h 20min
Charlotte aux fraises
12h 30min
Fraisier
12h 45min
Eclairs aux fruits rouges
12h