Devices & Accessories
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
Prep. 5 min
Total 1 h 20 min
16 stuk
Ingredients
Taart
-
pompoen butternut, geschild, in stukjes gesneden300 g
-
appels (alle soorten) in vieren gesneden, zonder klokhuis200 g
-
havervlokken150 g
-
rozijnen100 g
-
kaneel, gemalen1 tl
-
nootmuskaat, gemalen½ tl
-
kruidnagel, gemalen1 snuifje
-
bruine suiker380 g
-
eieren5
-
olie150 g
-
bloem200 g
-
baking soda1 tl
Glazuur
-
suiker240 g
-
margarine50 g
-
roomkaas60 g
-
citroensap10 g
-
pecannoten gehakt, geroosterd50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Protein
6 g
Calories
1781 kJ /
426 kcal
Fat
18 g
Fibre
2.8 g
Carbohydrates
59 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
No ratings
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
No ratings
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
No ratings
Groentepannenkoekjes
20 min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
No ratings
Pad Thai
45 min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
No ratings
Pompoenbrood
1 h 45 min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
No ratings
Frisse koolsalade
15 min