Devices & Accessories
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
Prep. 10 min
Total 15 min
2 portie
Ingredients
-
hazelnoten40 g
-
fijne havervlokken80 g
-
havermoutdrank500 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
zout1 snuifje
-
gedroogde gojibessen20 g
-
appel (alle soorten) gesneden1
-
peer gesneden1
-
ahornsiroop (optional) naar smaak
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
9.9 g
Calories
2214.6 kJ /
529.3 kcal
Fat
17.5 g
Fibre
15.6 g
Carbohydrates
86.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Stevige linzenchili
50 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
No ratings
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
No ratings
Tiramisu Smoothie
5 min
Groente-Omeletten
30 min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Kokos Dahl
25 min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
No ratings
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
Champignon en spinazie lasagne
No ratings
Nyonya kip-curry bun
No ratings
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
No ratings