Devices & Accessories
Gevouwen kruidenbrood
Prep. 20 min
Total 1 h 10 min
20 portie
Ingredients
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
4.1 g
Calories
780.1 kJ /
186.5 kcal
Fat
7.8 g
Fibre
1.6 g
Carbohydrates
25.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Butter Chicken
1 h
Pindakaas Crackers
35 min
Prime Board
No ratings
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 h 40 min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
No ratings
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
No ratings
Rijst met kip en champignons
30 min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
No ratings
Gegrilde zeevruchten plank
No ratings
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
No ratings
Béarnaisesaus
No ratings