Devices & Accessories
Pasta met crème van pistache
Prep. 10 min
Total 30 min
4 portie
Ingredients
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
918.5 mg
Protein
25.7 g
Calories
2793.5 kJ /
667.7 kcal
Fat
33.5 g
Fibre
4.4 g
Saturated Fat
11.2 g
Carbohydrates
65.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
No ratings
Ossenstaart Shepherd's Pie
No ratings
Rendang met Gele Kleefrijst
2 h 45 min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
No ratings
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Mochi's met sesamvulling
50 min
Spaghetti carbonara
30 min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
No ratings
Pistache Crème Brûlée
3 h 20 min
Risottata met kip en champignons
40 min