Devices & Accessories
Cijfertaart
Prep. 30 min
Total 2 h
16 portie
Ingredients
Icing
-
suiker250 g
-
room, elk type (van koemelk)50 g
-
witte chocolade om te koken, kleine stukjes of callets180 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden, kamertemperatuur50 g
-
mascarpone100 g
Taart
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, plus extra voor het invetten250 g
-
bloem350 g
-
suiker150 g
-
bruine suiker100 g
-
vanillestokje alleen zaden1
-
eieren6
-
melk200 g
-
bakpoeder1 tl
Slagroom en decoratie
-
room, min. 30% vet gekoeld400 g
-
stabilisator voor slagroom16 g
-
fruit, gemengd, vers voor garnering500 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
7 g
Calories
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Fat
33.8 g
Fibre
1.2 g
Carbohydrates
61.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stoofvlees
3 h 10 min
Pasta met crème van pistache
30 min
Kimchi mac&cheese
50 min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
No ratings
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 h 20 min
Express Aardbeien Dessert
5 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
No ratings
Framboos Kokos Smoothie Bowl
No ratings
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
No ratings
Creatief Basisbrood
45 min
Vijfzaden energierepen
1 h 45 min