Devices & Accessories
Zalm en koolsla broodbeleg
Prep. 10 min
Total 15 min
6 portie
Ingredients
-
zonnebloemolie250 g
-
ei1
-
mosterd1 theelepel
-
ketchup20 g
-
citroen alleen vers geperst sap1
-
chilipoeder½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
-
koriander, vers10 g
-
Chinese kool in stukken gesneden250 g
-
wortelen in stukken gesneden150 g
-
radijs80 g
-
gerookte zalm in reepjes gesneden300 g
-
stokbrood2
-
hazelnoot (optional) fijngehakt, om te bestrooien
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1239.4 mg
Protein
22.3 g
Calories
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Fat
47.5 g
Fibre
4.6 g
Saturated Fat
5.7 g
Carbohydrates
58.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
No ratings
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
No ratings
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
No ratings
Groene biscuittaart
No ratings
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
No ratings
Aardappelgratin
1 h 10 min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 min
Citroencake
2 h
Framboos Kokos Smoothie Bowl
No ratings
Appelmuffins
40 min
Pikante Kip met Kokosrijst
No ratings
Romige Feta Dip
No ratings